Kurum Adı : Göllü İlkokulu
WEB Adresi : http://vangllilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Göllü Köyü Merkez/VAN

VİZYON
Bizler okul olarak; Okulumuzdaki herkesin, her geçen gün daha iyiye ulaşmak için çalışmasını Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmalarının önemini kavramaları Okulumuzda öğrenmenin temel ihtiyaç olduğunu öğrencilerimize kabul ettirmek. Her öğrencimizin ve velilerinin okulumuzda öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilmesini Çevremizdeki aynı tür okullar arasında, eğitimde ve öğretimde rekabete dayalı olarak en iyi ve en başarılı okul olmak. Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin toplumda aranılan, kaliteli, bilgili, konusuna hâkim, kendisini devamlı yenileyebilen, çevresindeki insanlara her konuda yardımcı olabilecek insan olmasını İstiyoruz.

MİSYON
Okulumuz; Öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, Kendine güvenen ve yetenekli insanlar olarak yetişmelerini sağlamak, insanımızı sevgiye, akla, bilime ve teknolojiye dayanarak kültürümüzü içinde, milli ruhumuzu, özümüzü ve benliğimizi koruyarak, yaşayarak, kendisine, ailesine ve milletine yabancılaştırmadan yetişmesini sağlamaktır.

Öğretmen Sayısı : 2
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 31
Öğretim Şekli : Normal
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:30-14.30
Derslik Sayısı : 2 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 0
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : Soba

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Köy,Van Merkeze yaklaşık 27 km uzaklıktadır
Ulaşım : Yollar tamamı asfalt olup ulaşım kolaydır
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Göllü Köyü Merkez´e 27 km olup,karakolu ve ilkokulu ve şebeke suyu olan şirin bir köydür. Ayrıca köyde ADLS santrali de vardır. Köy nüfusu yaklaşık 300-350 arasındadır. Köye geliş gidiş servis ile sağlanmaktadır. Köyümüzde servis imkanımız mevcuttur. Öğretmenlerin diledikleri takdirde, köyün yakın olmasından dolayı, kendi araçları ile gidiş geliş yapabilecekleri bir okuldur.

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR
: